КЛУБ ЧИТАЛАЦА СЛОВО ЈУГА

Радионица: Вештине јавног наступа

На првој радионици присутни ће се упознати како да припреме говор, шта је потребно да обрате приликом невербалне комуникације, које су вежбе за јасно изражавање порука, како савладати трему, које су вежбе за личну презентацију али и како заинтересовати медије.

Тренер за јавне наступе и односе са јавношћу је мр Драгана Перковић Антић, магистар је политичких наука, комуниколог, која се скоро две деценије бави односима с јавношћу. Такође ауторка је и књиге „Јавно“ што је прва књига објављена у Србији која обухвата све сегменте јавног наступа: вербалну и невербалну комуникацију, јавни наступ у различитим врстама медија.

Прва радионица намењена је свима којима је јавни наступ део професије, укључујући и студенте, младе лидере и све заинтересоване који желе да препознају намере јавних говорника.

Учешће је бесплатно, али је због ограниченог броја потребна претходна пријава.

Своје пријаве са подацима: име и презиме, занимање, године старости, контакт телефон и кратким одоговором на питања: Шта за вас представља јавни наступ? и Зашто је вама битна ова радионица? пошаљите до 24. априла на мејл kocevboban@gmail.com са назнаком: „За радионицу: вештине јавног наступа“. Примљени учесници радионице биће обавештени мејлом до 25. априла у поноћ.

Б.K.

spot_img

ВАШ КОМАНТАР

Ваш коментар!
Унесите своје име

ПОВЕЗАНО

ИЗДВОЈЕНО