КЛУБ ЧИТАЛАЦА СЛОВО ЈУГА

Причамо о култури у Галерији савремене ликовне уметности

ЕУ инфо кутак Ниш у оквиру обележавања Европске године културног наслеђа организује обилазак службених просторија Галерије савремене ликовне уметности. Посетиоци ће том приликом моћи да сазнају који све простори припадају ГСЛУ, како изгледа радни дан кустоса галерије и добити више информација о раду и достигнућима ове градске институције културе.

„Имаћете прилику да од запослених чујете причу о Галерији, њеном раду, најзначајнијим достигнућима“, кажу у ЕУ инфо кутку Ниш.

Ово ће бити јединствена прилика да заинтересовани уз стручно вођење кустоса посете три изложбе које су тренутно отворене у Нишу: изложбу цртежа Јелене Шалинић Терзић и графике Зорана Костића у Павиљону у Тврђави, изложбу актуелне графичке сцене Бугарске „Улаз-излаз“ аутора Десислава Христова у Официрском дому и изложбу цртежа Јована Спасића „Немогуће бекство“ у Салону 77.

Kroger Feedback 50 Fuel Points To win free Fuel

Окупљање групе је заказано за 27. април у 13 часова у ЕУ инфо кутку. Посету кроз изложбене просторе ГСЛУ водиће кустоси Галерије.

Присуствовање догађају је бесплатно, али га је, из организационих разлога потребно најавити на мејл officenis@euinfo.rs или телефоном на број 018/254.461 до 26. априла до 19 сати.

В.Н.

spot_img

ВАШ КОМАНТАР

Ваш коментар!
Унесите своје име

ПОВЕЗАНО

ИЗДВОЈЕНО