КЛУБ ЧИТАЛАЦА СЛОВО ЈУГА

Потписан протокол о сарадњи између Удружења стваралаца Ниша „Цар Константин“ и часописа „Слово југа“

Протокол о сарадњи између Удружења стваралаца Ниша „Цар Константин“ и часописа за промоцију и ревитализацију културне баштине југа Србије „Слово југа“ потписан је у среду, 28. априла, у просторијама редакције часописа. Заснива се на стратешком партнерству и међусобној сарадњи у области културе, информисања и стваралаштва.  Основни циљ је допринос афирмацији и промоцији града Ниша и југа Србије у земљи и иностранству.

Мирослав Величковић и мр Новица С. Ранђеловић (УСН „Цар Константин“) и Дијана Николић, заменик уредника и Драган Илић, главни уредник часописа „Слово југа“

Овим протoколом договорено је заједничко представљање и промоција књиге Енциклопедија „Знамените личности Ниша“, која је настала у стваралачкој радионици УСН „Цар Константин“, као и могућност заједничког издавања других наслова, на обострану иницијативу. Успостављено је и партнерство у реализацији пројеката културе и стваралаштва, у виду промоција, трибина, округлих столова, изложба и друго.

Потписивање протокола у редакцији часописа „Слово југа“ у Нишу – мр Новица С. Ранђеловић, председник УСН „Цар Константин“ и Драган Илић, главни уредник „Слово југа“

Потписивањем овог протокола Часопис „Слово  југа“ стиче статус члана Мреже стваралачких субјеката у оквиру УСН „Цар константин“, као кровне организације стваралачки оријентисаних физичких и правних лица. Са друге стране, за чланове УСН „Цар Константин“ биће отворен медијски простор штампаног и електронског издања часописа „Слово југа“.

Потписан протокол о сарадњи између Удружења стваралаца Ниша „Цар Константин“ и часописа „Слово југа“

Протокол су потписали мр Новица С. Ранђеловић, председник УСН „Цар Константин“ и Драган Илић, главни уредник „Слово југа“.

Д.Н.

spot_img

ВАШ КОМАНТАР

Ваш коментар!
Унесите своје име

ПОВЕЗАНО

ИЗДВОЈЕНО