КЛУБ ЧИТАЛАЦА СЛОВО ЈУГА

После 5 година ДЕЛ АРНО БЕНД поново у Нишу

Након сјајног наступа на прошлогодишњем Нишвил џез фестивалу, највећи реге састав са овдашњих простора ДЕЛ АРНО БЕНД (ДАБ) одржаће после пуних пет година самостални целовечерњи концерт у Нишу, у суботу, 9.јуна у дворишту Универзитета (Бановина), са почетком у 21h.

Уз највеће хитове из више од три деценије дуге каријере, ДАБ ће овом приликом Нишлијама представити премијерно чак два нова сингла „Мени се окрени“ и „Стари лек“ и на тај начин се одужити публици за дугогодишњу верност.

Пред гостовање у Нишу, Јован Матић – фронтмен групе је изјавио: „Нишлијке и Нишлије! Имамо важно обавештење: тако што сте нам указали част  прошле године да ми додељујемо награду Алпха Блондy-ју и угостили нас на Вашем предивном Нишвилле фестивалу, ми узвраћамо – 9.јуна у Бановини, премијера два нова сингла, самостални концерт Дел Арно Бенда после 5 година у девет сати, дођите и видимо се!

Дел Арно Банд се тренутно налази у студију где снима нови албум са певачком групом Јенђе. Тиме реализују идеју стару више од 25 година када су са претходницама Јенђи, Паганкама снимили чувену верзију песме „Трећи свијет“ групе Хаустор. Одмах по завршетку овог снимања, бенд наставља са финалном фазом ремикса свог новог албума, чији се излазак очекује до краја године.

Улазнице су у претпродаји по цени од 700 динара у музичким радњама „CD Sound“ (на крају новог подземног пролаза) и „Energy music shop“ (ТПЦ Калча – приземље).

На дан концерта цена улазнице износиће 800 динара.

(Slovojuga.rs, В.Н.)

spot_img

ВАШ КОМАНТАР

Ваш коментар!
Унесите своје име

ПОВЕЗАНО

ИЗДВОЈЕНО