КЛУБ ЧИТАЛАЦА СЛОВО ЈУГА

Мишко Плави Трио са којим ће наступити и Васил Хаџиманов и Срђан Џони Дункић

Познати београдски музичар, мултиинструменталиста, композитор и аранжер Миливоје Петровић – Мишко Плави, наступиће са својим триом у Нишу у петак, 11.маја у клубу Feedback, са почетком у 22 сати.

 

Мишко Плави Трио, у саставу Мишко Плави – хармоника, Васил Хаџиманов – клавијатуре и Срђан Џони Дункић – бубњеви, наступа заједно од 2011.године и за то време је одржао велики број концерата широм Балкана, као и у средњој и западној Европи. за Са Леном Ковачевић, овај трио има блиску сарадњу, а Лена је чест гост на њиховим концертима.

Кроз своју богату музичку каријеру Мишко Плави је створио аутентичан музички израз, сублимирајући више стилова у снажан и емотиван ауторски резултат, свирајући комбинацију класичне, џез и медитеранске музике, а истовремено луцидно користећи елементе соул, фанк, реге и world music утицаја, са наглашеним упливом балканског фолклора у појединим нумерама.

Зато и не чуди што на концертима овог трија последњих година можете чути специфичне виртуозне обраде рок, соул и џез стандарда (Stevie Wonder, Astor Piazzolla, The Cream, EKV, итд.).

Информација о цени улазнице и претпродајним местима биће објављена ускоро.

В.Р.

spot_img

ВАШ КОМАНТАР

Ваш коментар!
Унесите своје име

ПОВЕЗАНО

ИЗДВОЈЕНО