КЛУБ ЧИТАЛАЦА СЛОВО ЈУГА

Фестивал „PozitivNi“ тражи волонтере и најављује „Amy’s House“ трибјут бенд у Душановој

На конкурс се могу јавити сви који имају више од 15 година и сви волонтери ће бити распоређени у пет сектора: маркетинг, хост публике, хост музичара, логистика и прес.

Волонтерима се пружа могућност да развију различите компетенције, ново искуство и излазак из својих досадашњих оквира, стварање нових пријатељстава, стицање нових вештина, подизање самопоуздања, наводе организатори.“

Пријава за конкурс и више информација о самим активностима које ће волонтери обављати могу се наћи на сајту фестивала. Пријаву је могуће послати до 11. маja у поноћ.

До сада су најављени наступи састава „Irie FM“, Земља Грува и „David Bowie Tribute by GIFT“, а за све поштоваоце музичког опуса Ејми Вајнхаус припрема се наступ „Amy’s House“, трибјут бенд-а из Београда.

Овај састав наступиће у суботу 2. јуна од 21 сат у Душановој улици, а концерт је бесплатан за све посетиоце фестивал.

„Amy’s House“, трибјут бенд великој џез/соул певачици Ејми Вајнхаус, настао је у Београду крајем 2015. године. Овај музички састав, састављен је од седам врхунских музичара, професионалаца који иза себе имају велики број сценских наступа и студијских сати, окупио се око идеје да донесе слушаоцима, пратиоцима и обожаваоцима чаролију једне од најнајграђиванијих, и најпризнатијих певачица, и аутора новог доба, кажу у организацији.

И.Прерадовић

spot_img

ВАШ КОМАНТАР

Ваш коментар!
Унесите своје име

ПОВЕЗАНО

ИЗДВОЈЕНО