КЛУБ ЧИТАЛАЦА СЛОВО ЈУГА

Четврт века Нишвила

У понедељак, 8.октобра, тачно 10 месеци пре почетка главног програма наредног издања Нишвил џез фестивала који ће бити одржан од 8. до 11.августа  2019, креће претпродаја комплета улазница по промо цени од само 1.750 динара! Ова цена важиће за првих 500 комплета улазница.

Следеће издање Нишвила биће јубиларно, 25. по реду под називом Нишвил џез фестивал, а поред богатог музичког програма посетиоцима ће понудити и квалитетан програм у оквиру наредног Нишвил џез театарског фестивала, као и мноштво документарних и играних филмова са музичком тематиком – Nišvil Movie Summit 2019.

Иначе, цена комплета непосредно пред одржавање фестивала износиће 4.000 динара, а појединачна улазница ће коштати 1.750 динара, тако да ће највернија публика куповином промо комплета у првој фази претпродаје моћи да прати све програме Нишвила по цени једне појединачне улазнице!

Улазнице се могу купити на свим продајним местима у мрежи CS Eventim у Србији и иностранству, као и путем интернет продаје на www.eventim.rs

Организатори наглашавају да комплет улазница важи за једну особу. Карта се на улазу поништава и уместо ње се добија наруквица.

(nisville.com)

spot_img

ВАШ КОМАНТАР

Ваш коментар!
Унесите своје име

ПОВЕЗАНО

ИЗДВОЈЕНО