КЛУБ ЧИТАЛАЦА СЛОВО ЈУГА

Конкурс за књижевну награду „Стеван Сремац“

Награда Стеван Сремац додељује се и ове године по 15. пут за књигу прича или роман писан српским језиком, који је објављен у току претходне 2017. године.

Нишки културни центар позива све издаваче и појединце да своје предлоге за награду Стеван Сремац пошаљу на адресу: НИШКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР (за Награду „Стеван Сремац“), Станоја Бунушевца бб, 18000 Ниш. Информације се могу добити путем телефона 018/595-740 или мејла niskikulturnicentar@gmail.com

Уз предлог за награду треба се да пошаљу по четири примерка предложене књиге. Позив је отворен до 20. маја 2018. године, а награда „Стеван Сремац“ ће се доделити у оквиру „Дана Стевана Сремца“ током новембра 2018. године.

Become a Kroger Sweepstakes Winner at www.krogerfeedback.com

Награда се састоји од уникатне повеље и новчаног износа. Награду додељује Град Ниш, а технички организатор је Нишки културни центар.

Прошлогодишњи добитник награде Стеван Сремац био је Енес Халиловић, за роман „Ако дуго гледаш у понор“ у издању „Албатрос плус“ из Београда. Погледајте ко су били досадашњи допитници награда Стеван Сремац за књигу прозе.

В.Н.

spot_img

ВАШ КОМАНТАР

Ваш коментар!
Унесите своје име

ПОВЕЗАНО

ИЗДВОЈЕНО