Ознака: нишко зборење

Ивко Јорганџија, писма од онај свет

Ивко Јорганџија, писма од онај свет

Писма писуваја и на Нишлије испратија преко овеј тазе новине „Слово југа”, благопочивши Ивко јорганџија, ч’к из рај небески! Љубезни Нишлије, од’мно ви несем писуваја а има и за писување и за карање. Млого сам се намучија, к’ко да ви… … >