Правила о приватности

Слово југа Дигитал је бесплатна апликација и намењена је за коришћење каква јесте. Апликација не прикупља и не користи личне податке корисника. Апликација не захтевати да нам доставите личне информације.

Желимо да вас обавестимо да у случају грешке у апликацији прикупљамо податке и информације (преко производа трећих страна) на вашем мобилном уређају. Ови подаци за анализу грешке могу укључивати информације као што су адреса Интернет протокола вашег уређаја, назив уређаја, верзија оперативног система, време и датум коришћења апликације и сличне статистичке податке.

Везе ка другим сајтовима

Апликација може да садржи везе ка другим сајтовима на интернету. Ако кликнете на везу треће стране, бићете преусмерени на ту локацију. Имајте на уму да овим спољним сајтовима не управљамо ми. Стога вам топло саветујемо да прегледате Политику приватности ових веб локација. Немамо контролу и не преузимамо одговорност за садржај, политику приватности или праксу било којих сајтова или услуга трећих страна.

Промене ове политике приватности

Можемо с времена на време ажурирати нашу Политику приватности. Обавестићемо вас о свим променама објављивањем нове Политике приватности на овој страници. Ова политика је на снази од 01.01.2022. године.

Контактирајте нас

Ако имате било каквих питања или сугестија у вези са нашом Политиком приватности, не устручавајте се да нас контактирате на redakcija@slovojuga.org.rs

Слово југа / Слово југа Дигитал