Правила и услови коришћења

Правила и услови коришћења примењују се на све садржаје и делове портала и часописа „Слово југа“.

Коришћењем било ког садржаја или дела портала и часописа „Слово југа“, сматра се да је корисник упознат са овим правилима и условима коришћења.

Неовлашћено коришћење било ког садржаја или дела портала и часописа „Слово југа“, без претходне писмене сагласности редакције, сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Портал „Слово југа“ (СЛОВО ЈУГА ДИГИТАЛ):

Без претходне писмене сагласности редакције, дозвољено је преузимање до 50% садржаја појединачних објава на порталу „Слово југа“ уз обавезно навођење извора (часопис Слово југа) у првом пасусу приликом коришћења преузетог садржаја.

За интернет медије и сајтове обавезно је навођење и комплетног линка (URL) према преузетом садржају преко речи „часопис Слово југа“, као и обавезно потписивање извора (часопис Слово југа) и аутора на крају преузетог текста.

Штампано издање часописа „Слово југа“:

Садржај штампаног издања часописа „Слово југа“, који није објављен на порталу „Слово југа“, забрањен је за било какво копирање или умножавање без писмене дозволе издавача.

Неовлашћено копирање и умножавање је забрањено и подлеже заштити ауторских права.

Заштита приватности:

„Слово југа“ поштује приватност својих корисника и посетиоца портала. Податке из процеса регистрације и претплате, „Слово југа“ неће давати на увид трећој страни.

Измене услова коришћења:

„Слово југа“ задржава право измене ових услова коришћења у било ком тренутку.