Правила и услови коришћења

Добродошли на нашу веб страницу. Ако користите ову веб локацију, слажете се да поштујете правила и услове коришћења који се примењују на све садржаје и делове интернет портала и часописа „Слово југа“.

Термин „Слово југа“ односи се на интернет портал „Слово југа дигитал“, штампано и дигитално издање часописа „Слово југа“ и веб странице на адресама: www.slovojuga.rs, www.slovojuga.org.rs и словојуга.срб

Коришћењем било ког садржаја, материјала или дела „Слово југа“, сматра се да је корисник упознат са овим правилима и условима коришћења.

Неовлашћено коришћење било ког садржаја, материјала или дела „Слово југа“, без претходне писмене сагласности редакције, сматра се кршењем ауторских права и подложно је тужби.

Важно је да знате:

  • Садржај страница „Слово југа“ је за ваше опште информисање.
  • Садржај у дигиталном формату је подложан променама без претходне најаве.
  • Ни ми нити било које треће стране не пружају гаранцију у погледу тачности или подобности објављених информација и материјала, а употреба било које информације или материјала је у потпуности на вашу одговорност.
  • Репродукција је забрањена, осим у складу са обавештењем о ауторским правима, који чини део ових услова.
  • Портал може садржати рекламе које могу да се контролишу уз помоћ колачића (cookies).
  • Портал може садржати везе према другим веб страницама. Ови линкови су обезбеђени да вам пруже додатне информације. Они не значе да подржавамо веб страницу (е). Ми немамо одговорност за садржај повезаних веб сајтова.

Интернет портал „Слово југа“ (Слово југа дигитал):

Без претходне писмене сагласности редакције, дозвољено је преузимање до 50% садржаја појединачних објава на интернет порталу „Слово југа“ уз обавезно навођење извора (часопис Слово југа) у првом пасусу приликом коришћења преузетог садржаја.

За интернет медије и сајтове обавезно је навођење и комплетног линка (URL) према преузетом садржају преко речи „часопис Слово југа“, као и обавезно потписивање извора (часопис Слово југа) и аутора на крају преузетог текста.

Штампано издање часописа „Слово југа“:

Садржај штампаног издања часописа „Слово југа“, који није објављен на порталу „Слово југа“, забрањен је за било какво копирање или умножавање без писмене дозволе издавача.

Неовлашћено копирање и умножавање је забрањено и подлеже заштити ауторских права.

Заштита приватности:

„Слово југа“ поштује приватност својих корисника и посетиоца портала. Податке из процеса регистрације и претплате, „Слово југа“ неће давати на увид трећој страни.

Напомена у вези огласа:

Портал може садржати рекламе. Све рекламе које пружа Гугл (Google) и друге маркетиншке агенције могу да се контролишу уз помоћ колачића (cookies). Ови колачићи омогућавају да вам се прикажу рекламе засноване на вашим посетама овом сајту, као и другим сајтовима који користе услуге Гугл рекламирања.

Линкови према другим сајтовима:

Портал може да садржи линкове према другим веб сајтовима. Међутим, оног тренутка када користите један од ових линкова и напустите наш сајт, имајте у виду да немамо контролу над тим другим сајтовима. Имајући то у виду, не можемо бити одговорни за безбедност и приватност ваших података на тим другим сајтовима.

Измене услова коришћења:

„Слово југа“ задржава право измене ових услова коришћења у било ком тренутку.